I. DESPRE KIPPIO.COM

www.kippio.com este un serviciu e-commerce ce ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, telefonic sau e-mail. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

II. PROPRIETATEA INTELECTUALA
Continutul si designul www.kippio.com, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartinSC COLIBRI FASHION SRLsi/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.kippio.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC COLIBRI FASHION SRL.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.kippio.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.kippio.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.kippio.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

III. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Site-ul www.kippio.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta sau primirea newsletterului www.kippio.com, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.kippio.com si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.kippio.com.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.kippio.com, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.kippio.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

IV. PREZENTAREA OFERTEI
S.C. COLIBRI FASHION S.R.L.isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice, structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cat si a preturilor prezentate pe site-ul www.kippio.com, fara o instiintare prealabila individuala sau generala. Datele tehnice prezentate pe site-ul www.kippio.comau caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala. Imaginile produselor prezentate pe site-ul www.kippio.com au caracter informativ si pot exista usoare diferente intre acestea si produs datorita calitatii fotografierii. Produsele sunt conforme cu descrierea din Pagina Produsului.

Comanda produselor se face exclusiv online, comanda directa pe site sau prin e-mail. Produsele sunt oferite in limita stocului detinut de Colibri Fashion. Utilizatorii site-ului sunt anuntati in momentul in care un produs nu mai este disponibil fie prin afisarea mesajului “Stoc NU” in cadrul paginii de detalii produs de pe site, fie, in cazul in care produsele au fost deja comandate, prin intermediul unui e-mail.

Produsele realizate la comanda, dupa indicatiile Clientului, altele decat cele prezentate pe site-ul www.kippio.com, NU se pot returna!

Nu exista valoare minima a unei comenzi.

 

V. RETURNAREA PRODUSELOR
Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului, data inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal. In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon sau prin email la adresa office@kippio.com.

Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare. Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat si nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparator, care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs.

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar. In acest scop, Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont. Banii se vor restitui in termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara!

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat!

 

VI. GARANȚIE PRODUSE

Daca produsul pe care l-ati primit prezinta defect de fabricatie sau nu corecpunde cu cel comandat, puteti sa-l returnati în termen de 30 de zile, impreuna cu o copie dupa factura si chitanta. Produsul trebuie returnat cu etichetele intacte si fara urma de purtare, folosire. Dupa ce verificam produsul si constatam neconformitatile, iti vom rambura contravaloarea produsului returnat in termenul si conditiile stipulate mai sus.

 

VII. RATA DE SCHIMB

Ratele de schimb pot fi setate și actualizate în mod regulat și luați la cunoștință că astfel de actualizări pot afecta prețul mărfii la Checkout. Veți fi taxat în funcție de cursul de schimb aplicabil în momentul în care ați plasati efectiv comanda dvs. prin Checkout, așa cum este afișat în Checkout.

Cursul de schimb este setat conform politicii bancii producatorului, adica Raiffeisen Bank.

 

VIII. CONFIDENTIALITATE

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la brandul COLIBRI KIDS.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC COLIBRI FASHION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Datele personale colectate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda completate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii organizate in cadrul magazinului nostru, buletinele informative si pentru livrarea comenzilor, numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri, nu comercializam, nu oferim sau nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa clientilor nostri de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

COLIBRI KIDS nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre COLIBRI KIDS prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.kippio.com implica crearea unui nume de utilizator si a unei parole asociata acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.