Cum pot comanda?

Puteti plasa comanda pe site-ul nostru www.kippio.com urmand instructiunile mentionate in sectiunea CUM CUMPAR, sau telefonic la (+40) 730 811 111 sau prin e-mail la adresa sells@kippio.com 

Cum pot personaliza un produs?

Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu toate produsele sunt personalizabile. Cand doriti si faceti clic pe un produs, daca langa acesta, este inclusa aceasta sectiune Personalizati cu numele copilului, atunci aceasta inseamna ca produsul poate fi personalizat. Acest serviciu costa 14,99 lei.

Ce modalitati de plata sunt acceptate?

Pe teritoriul Romaniei, puteti plati numerar la livrare, online prin card sau prin transfer bancar. In afara Romaniei puteti plati doar online prin card sau prin transfer bancar. Pentru mai multe informatii despre transferul bancar, va rugam sa consultati sectiunea CUM PLATESC

Ce metode de livrare sunt disponibile?

In Romania, lucram cu FAN Courier pentru livrarea comenzilor si in afara Romaniei, colaboram cu UPS pentru livrarea in Europa, SUA si Canada.

Cat dureaza comanda?

Pentru Romania este nevoie de 1 pana la 3 zile lucratoare pentru a livra si in afara Romaniei, in functie de tipul de transport, dureaza 1 pana la 2 zile lucratoare sau 1 pana la 5 zile lucratoare.

Cum pot anula o comanda?

Daca doriti sa anulati comanda, va recomandam sa ne sunati cat mai curand posibil la (+40) 730 811 111. Vom putea doar sa anulam comenzile care nu au fost inca procesate de echipa noastra din depozit; in acest caz, sunteti bineveniti sa returnati articolele pentru o rambursare dupa ce le primiti.