POLITICA DE LIVRARE

 

  1. Pe teritoriul Romaniei

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid Fan Curier – o companie romaneasca responsabila cu livrarea la nivel national.

NOTA : Nu putem garanta termenul de livrare al FAN Curier din cauza politicii lor de livrare, dar de obicei termenul este intre 1 ssi zile lucratoare.

 

Costul de livrare este:

    • 19 lei  pentru livrarile in Bucuresti si Ilfov;
    • 24 lei pentru celelalte localitati din Romania, aflate in aria de acoperire a Fan Curier;
    • pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a Fan Curier – vom contacta clientul pentru a confirma costul transportului, inainte de a expedia produsul.

 

  1. În Europa, SUA si Canada

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid UPS. Termenul de livrare este maxim 2-5 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii si predarea catre curier pana la adresa clientului.

In functie de cerere, clientul poate opta pentru :

  1. serviciul standard – cost 8,5 euro si termen de livrare de 1-5 zile lucratoare

sau

  1. serviciul expres – cost 15 euro si termen de livrare de 1-2 zile lucratoare

Nu putem garanta termenul de livrare efectiva a comenzii de catre curier, la adresa specificata de client.

Costul de livrare este supus politicilor de taxare UPS si pot fi consultate pe website-ul companiei  https://www.ups.com/ro/ro/Home.page?

 

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului, data inscrisa pe factura sau pe bonul fiscal. In acest scop Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul privind intentia de returnare. Notificarea Vanzatorului se poate face prin telefon la numarul 0730 811 111 sau prin email la adresa sells@kippio.com

Produsul trebuie returnat cu toate etichetele intacte, nedeteriorat si fara urme de purtare. Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat si nu se accepta retururi expediate prin Posta Romana.

Contravaloarea transportului retur este suportata de catre Cumparator, care solicita returul in concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare. Nu primim colete retur cu plata ramburs.

Pentru produsele returnate care indeplinesc toate cerintele specificate mai sus, contravaloarea lor se va transfera Cumparatorului prin transfer bancar. In acest scop, Cumparatorul va trebui sa transmita Vanzatorului prin email contul IBAN format din 24 caractere precum si numele titularului de cont. Banii se vor restitui in termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara!

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.