CUM PLASEZ O COMANDA?

 

Pentru o plasa o comanda, va rugam sa urmati pasii urmatori:

  1. Selectati marimea produsului pe care o doriti din meniul Drop-Down
  2. Selectati “Adauga in cos”

Puteti adauga oricat de multe produse doriti in COSUL de CUMPARATORI inainte de a finaliza comanda. Pentru a continua spre plata, accesati COSUL si selectati FINALIZEAZA COMANDA, apoi urmati instructiunile de pe ecran.

 

AVETI MAGAZINE FIZICE?

 

Nu, suntem un retailer online – nu avem magazine fizice si nu acordam publicului acces in depozitul nostru din motive ce tin de Securitate si sanatate.

 

AJUTOR, AM PRIMIT UN ARTICOL CU DEFECTE

 

Daca banuiti ca ati primit un articol defect sau incorect, va rugam sa contactati echipa noastra de servicii pentru clienti inainte de a returna orice articol in termen de sapte zile de la primirea comenzii. Va vom sfatui despre cum sa mergeti mai departe. Va rugam sa nu folositi niciun element defectuos sau incorect dupa ce ati constatat defectul, deoarece nu vom putea oferi o rambursare sau schimb.

In cazul in care nu reusiti sa ne contactati inainte de returnarea unui articol defect, returnarea dvs. poate fi respinsa.

 

POT BENEFICIA DE DISCOUNT?

 

Avem deseori reduceri de vanzari si de sezon; va rugam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru si urmariti-ne pe social media pentru cele mai recente actualizari.

 

CUM APLIC UN COD DE REDUCERE?

 

  1. Accesati COSUL (acesta se gaseste in partea dreapta sus a site-ului).
  2. Selectati Continuati la finalizare.
  3. Introduceti Codul reducerii in caseta Coduri reduceri.
  4. Selectati Aplicati cupon si se va aplica reducerea dvs.

AM UITAT SA UTILIZEZ CODUL MEU DE DISCOUNT. CE POT SA FAC?

 

Nu putem adauga manual reducerea odata ce ati plasat comanda; cu toate acestea, puteti utiliza totusi reducerea la urmatoarea comanda daca codul este inca valabil. Retineti ca codul de reducere este disponibil o singura data.

 

COMANDA MI-A FOST ACCEPTATA, PROCESATA?

 

Daca comanda dvs. a trecut cu succes, veti primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail pe care ati utilizat-o la plasarea comenzii. Daca nu ati primit acest e-mail, va rugam sa verificati folderul SPAM.

In mod alternativ, este posibil sa fi introdus o adresa de e-mail incorecta. Din pacate, nu putem actualiza adresa de e-mail dupa ce ati plasat comanda.

 

IMI POT ANULA SAU SCHIMBA COMANDA?

 

Nu putem schimba comanda dupa ce ati plasat-o, deoarece echipa noastra din depozit lucreaza din greu pentru a va asigura ca comanda dvs. este procesata si expediata cat mai repede posibil. Puteti, totusi, sa modificati comanda cat doriti inainte de a efectua plata.

Daca doriti sa anulati comanda, va recomandam sa ne sunati cat mai curand posibil. Vom putea anula doar comenzile care nu au fost inca procesate de echipa noastra din depozit, in acest caz sunteti bineveniti sa returnati articolele pentru rambursare dupa ce le primiti.

 

CUM VA POT CONTACTA?

 

Pentru orice informatii cu privire la comanda, expediere sau rambursare ne puteti contacta prin telefon la +40 730 811 111 sau prin e-mail la sells@kippio.com

Echipa Kippio este disponibila pentru orice intrebari sau informatii suplimentare de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.